25 / 07 / 2024

Aksa çin semineri

Aksa çin semineri

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) iş birliğiyle 18 Kasım 2015 tarihinde “Türk Şirketleri için Çin’deki Fırsatlar” konulu seminer düzenlendi.

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

İsrail, Kudüs’ten Mescid-i Aksa’ya ulaşacak demiryolu hattı inşa edecek! ​

Mescid-i Aksa üzerine tapınak yaparak büyük Yahudi Krallğı'nı kurma hayali kuran İsrail, yeraltı demiryolu hattı inşa etmek için harekete geçti.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

Aksa çin semineri Haberi

Aksa çin semineri

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) iş birliğiyle 18 Kasım 2015 tarihinde “Türk Şirketleri için Çin’deki Fırsatlar” konulu seminer düzenlendi. İTO’da gerçekleşen seminerde Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker katılımcılara Çin’deki başarı İTO ve DEİK öncülüğünde 18 Kasım’da gerçekleştirilen “Türk Şirketleri için Çin’deki Fırsatlar” semineri İTO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erkesim ve DEİK Türk Çin İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mr. Gu Jingq Çin’in tercih edilme nedenleri hakkında bilgi verdi. Çin’de dünyanın en büyük jeneratör fabrikasına sahip Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker seminerde başarı hikayesini ve Çin’deki fırsatları anlattı.  Alper Peker, “Asya – Pasifik pazarında daha etkili olabilmek ve Aksa Jeneratör’ün global hedeflerine katkıda bulunmak amacıyla 2007 yılında...