05 / 07 / 2024

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker

Elektrik kesintilerinde enerji ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz jeneratörler büyük bir öneme sahip. Beklenmedik kesintilerde enerji ihtiyacınıza cevap veren jeneratörlerin kendisi kadar markası da oldukça önem taşıyor..

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

İmar barışı yeniden başlayacak mı? 

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektörü Genel Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Demirtaş, imar barışı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Peki imar barışı yeniden başlayacak mı? İşte yanıtı...

İnşaat sektöründe canlanma dönemi!

Türkiye'de de inşaat sektörü, genel ekonomi açısından bir öncü gösterge olmanın yanında büyümenin itici gücünü oluşturuyor. Sektör ise yüksek büyüme temposuyla gelişiyor. 

Odak Tatil Köyü yıkıldı! Bin 250 kişi ayaklandı!

Bodrum Odak Tatil Köyü, kanunlara aykırı genel kurul kararıyla ve kimseye haber verilmeden yıkıldı. Sitede devre mülkü olan bin 250 hak sahibi ise ayaklandı. Konu yargıya taşındı.

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker Haberi

Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker

Aksa Jeneratör, özellikle konut alırken jeneratör markasının bilinmesi gerektiğine dikkat çekiyor.Büyüyen inşaat sektöründe artık jeneratörler de rol alıyor. Konut alırken bilinmesi gereken bir diğer konu da jeneratörlerin markası. Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa, jeneratörleriyle yer aldığı büyük yapılardan binalara kadar pek çok sisteme enerji desteği veriyor. 


Türkiye jeneratör pazarında lider olan Aksa, 1 kVA’dan 3.000 kVA’ya kadar olan güç seçenekleriyle, benzin, dizel ve doğal gaz yakıtlı jeneratörler, marin yardımcı jeneratörleri ile enerji alanındaki her ihtiyaçta yanınızda oluyor. Enerji kesintilerinin yaşanmaması için yeni konut projelerinde de yerini alan farklı yakıtlardaki jeneratörler, en az konutlar kadar önem taşıyor.



‘’Konut Alırken Jeneratörlerin de Markası Sorulmalı’’

Jeneratörler, enerji desteği sağlamasının yanında, sürekli enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor.  Jeneratör konusunun oldukça hassas olduğunu belirten Aksa Jeneratör Genel...