29 / 04 / 2024

Aksa Jeneratör ISO 500. listede kaçıncı sırada

Aksa Jeneratör ISO 500. listede kaçıncı sırada

İstanbul Sanayi Odası ''Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2014 yılı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Jeneratörde lider marka Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıkarak en fazla yükselen firmalar arasında yerini aldı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

Aksa Jeneratör ISO 500. listede kaçıncı sırada Haberi

Aksa Jeneratör ISO 500. listede kaçıncı sırada

Türkiye’nin lider jeneratör markası olan ve 160 ülkeye ihracat yapan Aksa Jeneratör, dünyanın önde gelen 5 jeneratör üretici firması arasında bulunuyor. Uluslararası pazardaki payını arttırmak için dünya çapında ihracat yaparak aktif pazarlama faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Aksa Jeneratör’ün hedefi dünyanın ilk 3 jeneratör markasından biri olmak.  Bu hedefe ulaşmak için kendini yeni pazarlarda en doğru şekilde konumlandırma stratejisi ile hareket eden Aksa Jeneratör, kriz ortamında süreçleri en iyi şekilde yöneterek yükseliş grafiğine ivme kazandırmaya devam ediyor.  Aksa Jeneratör yaptığı yatırımlar ve aktif pazarlama faaliyetleri ile büyürken çalışan ve müşteri memnuniyetine de büyük önem veriyor.  Aksa Jeneratör’ün ekip ruhuna ve insan kaynağına verdiği değer,  7 yıl gibi sektör rakamlarının çok üzerindeki yüksek ortalama çalışma süresi ile kendini gösteriyor. Sektörün...