14 / 05 / 2024

Akşehir yangın

Akşehir yangın

Konya’nın Akşehir ilçesinde yangın çıktı. Konya’ nın Akşehir ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ( TMO ) ait bir siloda çıkan yangın, itfaiye erleri tarafından güçlükle söndürüldü...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fuzul Yapı Başakşehir nerede?

Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı Fuzul Yapı Başakşehir projesinde satışların Eylül 2020'de başlaması planlanıyor...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Bugün hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. Projede 500 adet konut yer alacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir basın lansmanı 28 Eylül'de!

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı, Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de şimdi de rezidans etaplarını görücüye çıkarıyor.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde yangın çıktı!

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde çıkan yangında hasar meydana geldi. Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Avrupa Konutları Başakşehir satışa çıktı! 549 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları Başakşehir, Artaş İnşaat tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa ediliyor. Proje'de satılık daire fiyatları 549 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor..

Park Mavera 2.etap Başakşehir fiyat!

Park Mavera 2.etap Başakşehir projesinde ön satış dönemine özel metrekare birim fiyatı KDV dahil 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap Başakşehir Kent Meydanı'na komşu konumda inşa ediliyor...

Akşehir yangın Haberi

Akşehir yangın

Yangın, Akşehir İstasyon Garı yakınlarındaki TMO silolarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gündüz saatlerinde silolarda yapılan temizlik ve oksijen kaynağı ile yapılan tadilatın ardından gece saatlerinde yangın çıktı. Silodan yükselen alevleri fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merpen uzatarak yangına müdahale ederken, çevre belde belediyelerinin itfaiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Yangın sırasında kaynak yapmakta kullanılan oksijen tüpünün de alev alması kısa süreli paniğe neden oldu. Yanmaya başlayan oksijen tüpüne itfaiye hemen müdahale ederek, olası bir patlamanın önüne geçti. 8 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın, yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.


Akşehir Kaymakamı Ali Dursun ve Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, yangın sonrası olay yerine...