24 / 07 / 2024

Aktay Turizm otelleri

Aktay Turizm otelleri

ELA Quality Resort Hotel'de uyguladığı Puravida sistemiyle üst grup turistlere hizmet veren Aktay Turizm İşletmeleri, bu konsepte sahip yeni otelleri hizmete açmaya hazırlanıyor

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Taytan ve Osman Aksan ortaklığında kuruldu.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elbirliği sistemi ile turizm sektörü canlanacak!

Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunac

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Özak GYO Demre'deki turizm tesislerinin teminat mektubunu Bakanlığa sundu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunuldu.

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm A.Ş.'nin birleşmesi sonrası işlemlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Özak GYO ile Aktay Turizm'in birleşmesi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. ile birleşmesine SPK tarafından verilen onay doğrultusunda, söz konusu birleşme işlemi 23.03.2015 tarihi itibariyle ticaret sicilinde tescil edildi.

Aktay, Demre'deki gayrimenkulü için Milli Emlak'a başvuruda bulundu!

Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş., Antalya Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulü ile ilgili olarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Özak GYO, Aktay Turizm'in finansal tablolarını açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; Aktay Turizm A.Ş.'nin son üç yıllık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Aktay Turizm otelleri Haberi

Aktay Turizm otelleri
2015'e kadar 5 yeni otel açmayı hedefleyen grup, başta Almanlar olmak üzere dünyadaki milyonerleri Türkiye'ye çekme konusunda iddialı. Her yıl 15 bin Alman milyoneri otellerinde ağırlamayı planlayan Aktay Turizm'in CEO'su Vadi Karatopraklı, Alman tur operatörü TUI ile stratejik iş ortaklığı yaptıklarını hatırlatarak şunları söyledi: "TUI ile yaptığımız anlaşmaya göre Türkiye'ye 2015'ten itibaren Puravida kalitesinde 5 otel işletmesini kazandıracağız. Ela Otel'de yılda 29 farklı milletten 35 bin kişiyi ağırlıyoruz. Bunun 8 bini Alman. Hedefimiz 2015'e kadar 15 bin Alman'ı otelimizde ağırlamak. Yeni otel yatırımlarımızla bu süreci hızlandıracağız." 


 SIRA İSTANBUL'A GELDİ 


Yeni tesisler için Didim'de 164 bin metrekarelik, Antalya Demre'de ise 71 bin metrekarelik iki arazi satın aldıklarını belirten Karatopraklı, grubun genelinde Türkiye'de 20 yeni yatırım projesi bulunduğunu, Seferihisar, Pamucak, Özdere, Didim, Demre,...