06 / 05 / 2024

akut Hayata Devam Türkiye

akut Hayata Devam Türkiye

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte deprem, sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla başlattığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5.etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek...

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Deprem bölgesi için seferberlik devam ediyor! Yerinde dönüşüm kampanyası vatandaşlara yüz yüze anlatılıyor!

Deprem bölgesini hızla ayağa kaldırmak için hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ilgili afetzedeleri bilgilendirme toplantıları yoğun kalabalıkla hız kesmeden devam ediyor.

AKUT’tan hayati uyarı: “Umutlar yitirilmesin, daha çok işimiz var!”

Yüzyılın depremi ile sarsılan 10 ilde mucize kurtuluşlar devam ederken, AKUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Zeynep Yosun Akverdi böyle konuştu ve “151 kişiyi enkazdan sağ çıkardık. 1100 elemanla canla başla çalışıyoruz” dedi.

Aile destek programı tam 12 ay boyunca devam edecek! Aileler buna bakıp az da olsa nefes alın

Aile Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek programı ödemeleri devam ediyor. Bakanlık tarafından 12 ay boyunca yapılacak yardım bir nebze de olsa vatandaşların rahat nefes almasını sağlayacak.

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

2021'de hayata geçiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın depreme yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda bina kimlik sistemini hayata geçiren Bakanlık, binalara 70 metreden okunabilen çip takılması için hayata geçiyor.

Kamu katılım bankalarından İşe Devam Finansman Desteği!

Kamu katılım bankaları da kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için “İşe Devam Finansman Desteği”ni hayata geçirdi.

Üç kamu bankası 'İşe Devam Kredi Desteği'ni hayata geçiriyor!

Üç kamu bankası kurumsal ve ticari ölçekteki firmaların işletme sermayesi ihtiyaçları için "İşe Devam Kredi Desteği"ni hayata geçireceğini duyurdu.

Hakan Gedikli: Güvenimiz tam yatırıma devam!

2003’ten bu yana 127 bin bağımsız bölüm üreten Emlak Konut GYO,2019 bitmeden anahtar teslimlerine devam ederken, 2020 yılında da ekonomiye ve sektöre tam güvenle yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecek

Bodrum’daki The Bo Viera projesi devam edecek!

Bodrum'da 154 bin metrekare arazide hayata geçirilen tartışmalı proje The Bo Viera için yargı devam kararı verdi. Açılan davada kamu yararı olmadığı için yürütmeyi durdurma kararı verilmişti. Karar iptal edildi. 

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen 9 projede satışlar devam ediyor. İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi...

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede faizsiz 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor... 

akut Hayata Devam Türkiye Haberi

akut Hayata Devam Türkiye

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte toplumumuzu başta deprem olmak üzere sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla 2010 yılında başlattığı ve 5 yıllık bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarladığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5. ve son etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz 4 yıl içinde 52 il, 174 ilçede yaklaşık 4 milyon, sosyal medya üzerinden ise 1.4 milyon kişiye ulaşılan “Hayata Devam Türkiye” Projesinin 5. etabı kapsamında Aksigorta’nın deprem tırı, Sabancı Müzesi’nin bahçesinde bulunacak. Sabancı Müzesi’nin ziyaretçilerine ve davet edilen İlköğretim öğrencilerine, üç gün boyunca, 3 boyutlu G Force deprem simülatöründe 1999 yılında yaşanan 7,4 büyüklüğünde Marmara depremi yaşatılarak  konunun önemine bir kez daha vurgu yapılacak. “Güvenli Oda” ve “Güvenli Olmayan Oda” olarak iki farklı bölümün...