03 / 05 / 2024

Akyazı Arena ne zaman açılıyor

Akyazı Arena ne zaman açılıyor

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Arena 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Akyazı Arena ne zaman açılıyor Haberi

Akyazı Arena ne zaman açılıyor

Trabzonspor Kulübü, Türkiye'nin merakla beklediği Akyazı Stadı için resmi açıklamayı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Özlemle beklediğimiz Akyazı’daki yeni stadyumumuzun resmi açılışı, 18 Aralık (Pazar) günü Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek." ifadeleri kullanıldı.



Yapılan duyuruda, "Bütün taraftarlarımızın davetli olduğu açılış etkinliğimiz saat 18:30’da başlayacak. Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani başta olmak üzere Katar’dan konuklarımızın da protokolde bulunacağı açılışta, dünden bugüne Trabzonsporumuza emek vermiş başkanlarımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve teknik direktörlerimiz de yer alacak.



"Saat 17:30’da Avni Aker’den büyük bir kortej yürüyüşü ile başlayacak açılış programı, kortejin yeni stadyumumuza girişi ile devam edecek. Stadyumumuzdaki programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları, havai fişek gösterileri, gösteri maçı ve Mazlum Kiper’in anlatımıyla kulübümüzün elli yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış...