01 / 05 / 2024

Akyazı Karacasuyu projesi

Akyazı Karacasuyu projesi

Akyazı Belediyesi ve DSİ tarafından ortaklaşa yürütülen Karacasuyu rekreasyon projesi çalışmaları hızla yürütülüyor. Toplamda 2,5 kilometre uzunluğundaki Karacasuyu projesi Akyazı’ya yeni bir renk ve yeni güzel bir görünüm sağlayacak

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi ÇSED toplantısı yapılacak!

İstanbul, Kocaeli Sakarya illerini içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için Kurtköy-Akyazı Kesimi ve Kınalı-Odayeri Kesimi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Akyazı Projesi için son tarih Ekim sonu!

Açılışı dört gözle beklenen Akyazı Projesi’ndeki gecikmeler taraftarların canını sıkarken, FANATİK’e konuşan projeden sorumlu yönetici Gökhan Saral, müjdeli mesajlar gönderdi.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Sakarya Akyazı Spor Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen spor tesisi projesi tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği tesisin Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda resmi açılışı yapılacak.

Sakarya Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Akyazılılara sözünü verdiği Sosyal Gelişim Merkezi Projesi’nde çalışmalar tamamlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Akyazı spor tesislerinin saha kısmı tamamlandı!

Akyazı Spor Tesisleri Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından, Akyazı’ya modern bir tesis kazandırmış olacağız” dedi.

Akyazı Karacasuyu projesi Haberi

Akyazı Karacasuyu projesi

Karacasuyu içini ve kanalın etrafındaki yabani ot, diken gibi bitkileri temizleyerek ıslah edilmesi çalışmalarını sürdüren DSİ ekipleri ıslah çalışması yapılan yerlerin yan ve iç kısımlarına beton dökülmesi çalışmalarını tamamlayacakları belirtildi.

Karacasuyu projesi kapsamında Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanalının her iki yanına yürüyüş yolları, bisiklet yolları, araç yolları ve park alanları yapılacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karacasuyu kanalı etrafında yapılacak yolun kenarlarına çocuk oyun grupları ve spor aletleri kurulumunu, Akyazı Belediyesi Marangoz atölyesi ise oturma bankları ve oturma grupları kurarak ıslah ve peyzaj çalışması ile çiçeklendirecek. Akyazı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Hava şartlarının elverdiği ölçüde aralıksız sürecek çalışmalarımız, Devlet Su İşleri tarafından da her hangi bir aksilik olmadığı takdirde 4 ay içerisinde biterek Karacasuyu Rekreasyon projesini tamamlamış...