04 / 05 / 2024

Akzirve Gayrimenkul projesi

Akzirve Gayrimenkul projesi

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım’ın ilk reklam filmi yayınlanmaya başladı. Zirveye yolculuk temasıyla hazırlanan reklam filmi, Alametifarika imzası taşıyor.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

Kemeraltı’na 12 gayrimenkul projesi!

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret (TARKEM) üyeleri, Genel Kurul Toplantısı'nda bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Samim Sivri, 2023 yılına kadar 12 gayrimenkul projesinin tamamını bitirmeyi hedeflediklerini aktardı...

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Akzirve Gayrimenkul projesi Haberi

Akzirve Gayrimenkul projesi

Türkiye’de 25 yıldır faaliyetlerine devam eden Akzirve, kurumsal reklam filmiyle kamuoyunun karşısına çıktı. Akzirve’nin ulusal ve uluslararası gücünü zirveye tırmanma metaforuyla aktaran film, şirketin ilk reklam filmi olması açısından da ayrı bir önem taşıyor.


Reklamveren: Akzirve Gayrimenkul & Yatırım

Reklamveren Yetkilisi: Melis Güldüren

Reklam Ajansı: AlametifarikaYaratıcı Ekip: Odisseas Sevsevme, Deniz Çavdar, Dilan Bayar, Anıl Bağcık, Necati Kaya

Müşteri İlişkileri: Gökhan Akbay, Duygu Yılmaz

Stratejik Planlama: İdil Önuçak Aydoğdu, Seren Pala

Prodüksiyon: Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz, Övgü Akgürgen

Medya Planlama: Time

Post Prodüksiyon: Filimişleri

Mecra: TV, Gazete, Dergi, Sinema, İnternet,...