29 / 04 / 2024

Akzirve Gayrimenkul yeni konut projesi

Akzirve Gayrimenkul yeni konut projesi

Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO’su İbrahim Maasfeh, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747’si 2018 yılında olmak üzere 2021 'in sonuna kadar 4 bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Akzirve Gayrimenkul yeni konut projesi Haberi

Akzirve Gayrimenkul yeni konut projesi

Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Akzirve, merkezi Suudi Arabistan'da bulunan Al Qemam Holdingin bir iştiraki. Lojistik, madencilik, mermer ve ticaret konularında faaliyet gösteren firma Türkiye'de gayrimenkul sektörüne 7 yıl önce girdi.


Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO'su İbrahim Maasfeh, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747'si 2018 yılı içerisinde olmak üzere 2021 'in sonuna kadar bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.


Maasfeh, Türkiye ekonomisinin eriştiği istikrarlı yapının gayrimenkul alanında yatırım kararının verilmesinde etkili olduğunu belirterek "Ürettiğimiz konut, ofis ve ticari alanları yabancı yatırımcıların ilgi göstereceği nitelikte inşa edeceğiz" diyor.


Böylece yatırımcıların elinde dünya pazarına sunabileceği, ikincil müşteri imkanı çok geniş olan bir mülk bulunacağını belirten Maasfeh, "Tanımlanan inşaat alanlarını son noktasına kadar kullanarak aşırı yapı yoğunlukları yaratmak yerine, mimari konsept ve teknik...