06 / 05 / 2024

Al Asil Oğulları İnşaat iletişim

Al Asil Oğulları İnşaat iletişim

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

SGK 23 ilacı geri ödeme listesine aldı! İşte geri ödemeye alınan o ilaçlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içerisinde bulunan ilaçlara bir yenileri daha eklendi. Buna göre artık reçeteye yazılan bu ilaçlar sigorta kapsamında alınabilecek. İşte haberin tüm detayları...

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? O rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni bakanların atanmasıyla, bakanların ne kadar maaş alacağı araştırılıyor. Peki bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan maaşları kesinleşti mi? 

Kamu kurumlarına 450 memur alınacak! O kurumlar peş peşe açıkladı! Memur olmak isteyenler hemen baksın!

Milyonlarca kişi son dakika memur alımı ilanlarını takip ediyor. Memur olmak isteyen adaylar güncel alımları takip ederken o kurumlar peşe peşe açıkladı. 450 kamu memuru alınacak. Memur olmak isteyenler hemen baksın...

Diyanet İşleri Başkanlığı sürpriz personel alımı yapacak! Tam 4.538 personel alınacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı 4.538 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere dört farklı branşta 2099 kadın ve 2439 erkek personel alınacak. Peki DİB personel alımı koşulları neler?

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Kredi çekenler dikkat! Kimse bu detayı bilmiyor! O parayı geri alabilirsiniz!

Kredi çeken milyonlarca insan bilmiyor ama başvuru yaparsanız sizden alınan o para geri ödeniyor. Nasıl başvuru yapılır? Nereye başvurulur? Kaç TL ödeme alırsınız? İşte o detaylar…

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

Al Asil Oğulları İnşaat iletişim Haberi

Al Asil Oğulları İnşaat iletişim

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Atakent Mah.221.Sok.Rota Office Sit.A Blk.Ap.N.3 A/70 Küçükçekmece