20 / 05 / 2024

Al Ba Hafriyat İnşaat Kimin

Al Ba Hafriyat İnşaat Kimin

Al Ba Hafriyat İnşaat Petrol Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bayram Türkan tarafından kuruldu.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Al Halaf Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Halaf Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Halaf tarafından kuruldu.

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

‘Seç Seç Al’ başlığıyla duyurulan Vodafone Flex ile müşteriler 10’dan fazla kategoride binden fazla ürüne 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı ile sahip olabiliyor.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şehmus Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rooad Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile A.H Abdulrazaq Al-Baıaty tarafından kuruldu.

Al Ba Hafriyat İnşaat Kimin Haberi

Al Ba Hafriyat İnşaat Kimin


Al Ba Hafriyat İnşaat Petrol Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Bayram Türkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Al Ba Hafriyat İnşaat Petrol Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat yapım ve taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane, tatil köyleri, turistik tesisler, iş hanları, fabrikalar, baraj ve göletler, park ve bahçe, yol, su kanalizasyon, inşaatlarını yapmak, yaptırmak, almak, satmak, kendi hesabınaarazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Al Ba Hafriyat İnşaat Petrol Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ; Esenyalı Mah.Buh Sok.Sit.Ap. N.1/1...