30 / 04 / 2024

Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm iletişim

Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm iletişim

Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Osama Masri, Maisoun Abosaleh tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Dünya nüfusu açıklandı! Dünya nüfusu 66 milyon kişi arttı...

Alman Dünya Nüfusu Vakfı, 2023 senesinde dünya nüfusunun yaklaşık 66 milyon kişi arttığını kaydetti. Buna göre,  2024 sene başı itibarı ile  dünya nüfusu 8 milyar 73 milyon 859 bin 407 kişi olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zubaidi tarafından kuruldu.

Al Basha Group İnşaat Sanayi Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Basha Group İnşaat Sanayi Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Basha tarafından kuruldu.

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Hazaa Group İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Alhallak     ve Mohamad Samer Aljunyat ortaklığında kuruldu. 

Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm iletişim Haberi

Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm iletişim
Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Osama Masri, Maisoun Abosaleh tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.


Al Dünya İnşaat Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü mimarlık hizmetleri, içmimarlık, mühendislik, proje tatbikat,etüd, araştırma gibi teknik hizmetlerde bulunmak, sorumlu Mühendislik/teknik kontrolörlük, şehir planlamacılığı, imar işleri, haritacılık ve bunların organizasyonunu yapmak. 2. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle...