18 / 07 / 2024

Al Huda El Hıda Gayrimenkul iletişim

Al Huda El Hıda Gayrimenkul iletişim

Al Huda El Hıda Gayrimenkul Sarrafiye İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Ghanı Machlouc ve İsmail Halabi ortaklığında kuruldu.

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

A101 29 Şubat 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de Tekli Katlanır Yataklı Koltuk 5.199 TL

A101'de 29 Şubat indirimlerin yer alığı aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101'de bu perşembe çok çeşitli ürünlerde indirim fırsatları yer alıyor. 

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Sektör kaynakları açıkladı! İkinci el araç alımında sistem değişiyor!

İkinci el araç alış-satışlarında son gelişmeler yakından takip edilirken, Ramazan ayında araba alım-satımlarında bir değişiklik bekleniyor. Konuyla ilgili uzun yıllardır galericilik yapan sektör kaynaklarından bir açıklama geldi.

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

BİM'de 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İngiltere'de ikinci el alışveriş moda oldu!

İngiltere'de hayat pahalılığının artmasıyla birlikte ikinci el alıcıların sayısı da artmaya başladı.

A101 8 Eylül 2022 aktüel ürünler! İşte 8 Eylül Perşembe A101 kataloğu indirimli alışveriş listesi

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın aktüel katalog listeleri yayınlandı.  A101 aktüel ürünler kataloğunda birbirinden cazip indirimler yer alıyor.

2. el araç alım-satımı yapan şirketlere soruşturma! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Rekabet kurulu, yükselen 2. el araç fiyatları sonrası harekete geçti. Vatandaşlardan gelen şikayetleri inceleme altına alan Rekabet Kurulu, alım-satım yapan firmalarla ilgili yaptığı ön araştırma karara bağladı

İkinci el prefabrik alınır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evler, hem görüntüsü hem de maliyeti ile beğenilen yapılar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, ikinci el prefabrik alınır mı merak ediyorlar. İşte detaylar!

Al Huda El Hıda Gayrimenkul iletişim Haberi

Al Huda El Hıda Gayrimenkul iletişim

Al Huda El Hıda Gayrimenkul Sarrafiye İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Ghanı Machlouc ve İsmail Halabi ortaklığında kuruldu.

Al Huda El Hıda Gayrimenkul Sarrafiye İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-)Her türlü gayrimenkul almak, mülk edinmek, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlakalımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e-)Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f-)Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,...