02 / 05 / 2024

Al-Maslak Grubu Metropol İstanbul satış

Al-Maslak Grubu Metropol İstanbul satış

Metropol İstanbul projesinin, yaklaşık 30 bin metrakelik ticari ofislerinin satış lansmanı İstanbul’da bu yıl ilk kez düzenlenen Cityscape Türkiye Fuarı’nda yapıldı. Fuarın ilk gününde 35 milyon TL tutarında satış anlaşması imzalandı.

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı?

2024 asgari ücretin belli olmasıyla meslek gruplarının da yeni maaşları netlik kazandı. Peki 2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı? 

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

Memur ve emekli maaşlarında flaş tarih

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra zam bekleyen diğer çalışma grubu memurlar ve emekliler de kendi maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Memur ve emekli maaşları hakkında flaş bir tarih açıklandı.

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

İşte EYT’ye 6 maddelik çözüm! Emeklilik primleri nasıl tamamlanacak? Kimler EYT ile emekli olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kurmuş olduğu çalışma grubu ile EYT konusu hükümetin önde gelen önemli konularından biri. Peki, çalışma grubunda konuşulan EYT ile ilgili formüller ne? İşte detaylar…

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma grubu oluşturulduğunu ifade ederek EYT'liler için tarih verdi.

12'nci Kalkınma Planı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Hangi yılları kapsadığı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 2024- 2028 dönemini kapsayacak 12'nci Kalkınma Planı'nın hazırlıklarına dair genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Plan hazırlıkları amacıyla, 54 adet özel ihtisas komisyonu ile 26 tane çalışma grubu oluşturuldu.

Kripto paralara özel çalışma ekibi kuruldu! 

Devlet, kripto para için “çalışma grubu” kurdu. Kripto para özel ekibi bir süredir kripto varlıkları, platformlarını yakından takip ediyor. 

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstanbul Kent Konseyi'nden Yerebatan Sarnıcı açıklaması: Endişeliyiz!

İstanbul Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, İBB’nin Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirmek için Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na gönderdiği projenin reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada "Yerebatan Sarnıcı için endişeliyiz" denildi.

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 

İnşaatlarda etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) iş birliğinde, yeni tip koronavirüs salgınına karşı inşaat sektöründe daha etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu.

Al-Maslak Grubu Metropol İstanbul satış Haberi

Al-Maslak Grubu Metropol İstanbul satış

Emlak Konut güvencesi ile Varyap-GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesinin, yaklaşık 30 bin metrakelik ticari ofislerinin satış lansmanı İstanbul’da bu yıl ilk kez düzenlenen Cityscape Türkiye Fuarı’nda yapıldı.Fuarın ilk gününde Suudi Arabistan merkezli Al-Maslak Grubu ile 35 milyon TL tutarında satış anlaşması imzalandı.


Emlak Konut GYO güvencesiyle, Türkiye’de inşaat sektörünün önde gelen şirketleri Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren bir proje olarak inşa edilen Metropol İstanbul’un ticari ofisleri; Cityscape Türkiye’de satışa sunuldu. Satışa sunulan yaklaşık 30 bin metrekarelik 3 blok yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini çekti.Suudi Arabistan merkezli Al-Maslak Grubu ile 35 milyon TL tutarında satış anlaşması gerçekleştirildi. Al-Maslak Grubu anakuleden yaklaşık 3 bin metrekarelik 2...