11 / 05 / 2024

Alaa Alamın

Alaa Alamın

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle emekli ev sahipleri 15-18 bin TL'lik evlerinden 2-3 bin TL kira alıyor!

Mağdur ev sahipleri yüzde 25 sınırı sebebiyle, evlerinin gerçek kira bedelini alamıyor. 15-18 bin TL'lik evler, 2-3 bin TL'ye kiralanıyor. Emekliler de düşük kalan kira bedellerine tepkili. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş,, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Raporlar fiyatlar düştü diyor ama vatandaş hala otomobil alamıyor

Otomobil piyasasında yaşanan durgunluk fiyatlara da düşüş olarak yansıdı. BETAM’ın raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı geçen yılın ocak ayına göre yüzde 8.5 düştü. Araçların ilanda kalma süresi de uzadı ama vatandaş bu fiyatlardan da otomobil alamıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Vatandaş neden ev alamıyor? 

Türkiye'de son 2 senede konut fiyatları uçtu. Fiyatların artmasıyla vatandaş konuta erişimde zorluk yaşamaya başladı. Peki, kiracılar neden ev alamıyor?

İstanbullular parasızlıktan yiyecek bile alamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Planlama Ajansı, eylül ayı İstanbul Barometresi’ni yayınladı. Araştırma sonuçları İstanbulluların hatırı sayılır yüzdeliği parasızlıktan yiyecek dahi alamıyor. İPA’nın araştırmasına göre araştırmaya katılan vatandaşların yüzde 16'sı parasızlıktan evle

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Salhani Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alaa Salhanı ve Iman Salhanı ortaklığında kuruldu.

Sıfır araç alamıyoruz bari ikinci el araç alalım diyenler dikkat! Otomotiv sektörünün kara kutusu fiyatları açıkladı

İkinci el araç piyasasında Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşanırken, talep artışının da fiyatları yükselttiği belirtiliyor. Otokoç Otomotiv İkinci El ve Filo Operasyonları Direktörü Birkan Çalışkan önümüzdeki günlerde fiyatların nasıl olacağını açıkladı.

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Smaıl tarafından kuruldu.

Isstep Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Isstep Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile A.Salam M.Rafıq Al-Abdalı, H.Alaa Hussaın Al-Jafı tarafından kuruldu.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile al Karım Hassan ve Alaa Alddın Molke ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde kira yardımı ve kredi birlikte olsun talebi!

Yeni düzenleme ile binasını güçlendirmek isteyenlere verilen 50 bin TL kredi 80 bin TL'ye evini kentsel dönüşüme sokmak isteyenlere verilen 125 bin TL kredi 200 bin liraya TL'ye yükseltildi. Vatandaşlar, kira yardımı alırsa kredi alamıyor. 

Alaa Alamın Haberi

Alaa Alamın

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta  Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu. 


Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3- Her türlü...