18 / 05 / 2024

Alaattin Demirel

Alaattin Demirel

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde imza atmayarak, yapı adasında yıkılmayan tek evin sahibi olarak Fikirtepe inatçısı diye anılan Alaattin Demirel, Sabır Karakoçoğlu ile birlikte Fikirtepe Derneği'ni kurdu. Dernek, mahalledeki 3. kentsel dönüşüm derneği.

Fikirtepe yargılık oldu!

Alaattin Demirel, kamulaştırma kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı. Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de düğümlenen kentsel dönüşüm sürecini çözmek için alman kamulaştırma karan mahkemelik oldu.

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Dolar hiçbir zaman sürekli artmaz diyen ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan flaş tahmin! Dolarda büyük deprem olacak!

Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ''dolar hiçbir zaman sürekli artmaz'' diyerek dolar ile ilgili tahminlerini açıkladı. Dolarda büyük deprem olacak...

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Alaattin Aktaş, doların kaç TL olacağını yazdı: 'Bundan kaçış yok'

Dünya gazetesi ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, kaleme aldığı "Enflasyonu dolar mı tetikliyor yoksa dolar mı enflasyonu?" başlıklı yazısında dolar kuruna ilişkin dikkat çeken tahminlerini okuyucuları için yazdı.

'Kaçış yok dolar yükselecek' diyen  Alaattin Aktaş'dan net tahmin geldi! Yüzde yüz, garanti tutar

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, dolar kuruna yönelik 'Kaçış yok, enflasyon düşse bile dolar yükselecek'' dedi ve yatırımcıları uyardı...

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Alaattin Demirel Haberi

Alaattin Demirel


Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında faaliyet gösteren derneklere bir yenisi eklendi. Vartaş İnşaat'ın yapı adasında sözleşmeye uzunca bir süre imza atmayıp evini yıktırmamasıyla adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaattin Demirel, daha önce başka bir dernekte görev yapmış Sabır Karakoçoğlu ile birlikte yeni bir dernek kurdu: Fikirtepe Derneği...


Şu an Fikirtepe'de başkanlığını Ercüment Oruç'un yaptığı Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim, Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM) ile başkanlığını Yasin Bektaş'ın yaptığı Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği faaliyet gösteriyor. 


Alaattin Demirel'in Kurucu Üye olarak yer aldığı üçüncü dernek, Fikirtepe Derneği'nin Başkanı Sabır Karakoçoğlu, daha önce Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nde başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.



Fikirtepe Derneği Kurucu Üyesi Alaattin Demirel ve Dernek Başkanı Sabır Karakoçoğlu...


Fikirtepe Derneği Başkanı Karakoçoğlu, mahallede üçüncü derneğin kurulmasının sebebini, Emlakkulisi.com'a "Dört...