02 / 05 / 2024

alaca toki konutları son durum

alaca toki konutları son durum

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Alacalılara 2. etap TOKİ inşaatları müjdesini de verdi. TOKİ evlerinde incelemelerde bulunan Bağcı, 192 konutluk ikinci etap projenin hazır olduğunu ve onaylandığını söyledi

Alaca TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Çorum’un Alaca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 220 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Çorum Alaca TOKİ için son başvuru günü bugün!

TOKİ tarafından Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuldu. Projedeki konutları için son başvuru tarihi bugün...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura!

TOKİ Alaca 2.Etap Konutları için kura heyecanı başladı. İşte Çorum Alaca TOKİ 2.Etap kura çekilişi detayları...

Çorum Alaca 2.Etap TOKİ Konutları kura çekilişi!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta toplamda 220 adet daire bulunuyor. İşte Çorum Alaca 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi...

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Çorum Alaca Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Çorum Alaca Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 30 adet daire satışa çıkarılacak. Başvuru süreci sona eren projede 75 metrekare büyüklükte dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

alaca toki konutları son durum Haberi

alaca toki konutları son durum


AK Parti Çorum Milletvekili Dr.  Cahit Bağcı, Alacalılara 2. etap TOKİ inşaatları müjdesini de verdi. 

TOKİ evlerinde incelemelerde bulunan Bağcı, 192 konutluk ikinci etap projenin hazır olduğunu ve onaylandığını, Şubat ayında Kamu İhale Kurumu'ndan ihale tarihi isteyeceklerini, Mart ayı için ihale tarihi almayı hedeflediklerini, eğer ihaleye itiraz olmazsa Nisan-Mayıs aylarında ihalenin sonuçlanabileceğini, Temmuz ayına kadar şantiyeyi kurup ilk kazmayı vuracaklarını, konutların hızla tamamlanarak Alaca halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Vatandaşı ev sahibi yapmak için kolları sıvadıklarının altını çizen Bağcı, çalışmalarda kendilerine destek veren Belediye Başkanı, ilçe Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.



Kent...