18 / 05 / 2024

Alaçam meydan projesi

Alaçam meydan projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Park Yaşam Santorini projesi mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de Park Yaşam Santorini Projesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Körfez manzarasına sahip olacak proje,  “Mahallede yaşam var” sloganıyla ön plana çıkıyor.

Alaçam meydan projesi Haberi

Alaçam meydan projesi


Samsun’un batı bölgesindeki en uzak ilçeleri olan Alaçam ve Yakakent’te Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ilçe halkının beğenisini kazanıyor. Eski ve  kirli görüntülerinden arındırılarak modern bir görünüme kavuşturulan meydanlarda çalışmalar tamamlandı. Yapılan projelerde meydanları ve çevresini kapsayan peyzaj düzenlemeleri ile de görüntü zenginliği kazandırıldı.

Samsun genelinde hizmet vermeye başladığı 2014 yılının Nisan ayından bu yana tüm ilçelerin çehresini değiştiren Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri şehir meydanlarının markalaşma adına önemli bir nokta olduğunu düşünüyor. Bugüne kadar hizmet gitmeyen mahallelerde dahi vatandaşın gönlünde yer edecek projelere imza atan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun halkından gelen her talebe dönüş yaparak, yapılması gereken çalışmanın en kalitelisini ve uzun ömürlü olanını tercih ediyor.



Samsun Büyükşehir...