27 / 04 / 2024

alaçatı rüzgar enerji santrali imar 2014

alaçatı rüzgar enerji santrali imar 2014

İzmir Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesi, Karadağ Mevkii, “Alaçatı Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

Alaçatı Havalimanı 2020’de hazır!

Çeşme Alaçatı Havalimanı’nda altyapı çalışmaları tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onay bekleyen projenin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

İzmir Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Foça Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali'ne ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

alaçatı rüzgar enerji santrali imar 2014 Haberi

alaçatı rüzgar enerji santrali imar 2014


İzmir Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesi, Karadağ Mevkii, “Alaçatı Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bakanlık tarafından 8 Aralık 2014 tarihinde onaylandı.


Dün askıya çıkarılan “Alaçatı Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı 16 Ocak 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/5000 ölçekli nazım imar planı 1 için tıklayın


1/5000 ölçekli nazım imar planı 2 için tıklayın


1/1000 ölçekli uygulama imar planı 1 için tıklayın


1/1000 ölçekli uygulama imar planı 2 için tıklayın


1/1000 ölçekli uygulama imar planı 3 için tıklayın


1/1000 ölçekli uygulama imar planı 4 için...