02 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi park yatırımları

Alanya Belediyesi park yatırımları

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Alanya Belediyesi'nin 2019 bütçesi 405 milyon TL!

Alanya Belediyesi’nin tahmini 405 milyon liralık 2019 Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Belediyesi'nden 35 kilometre imar yolu!

Alanya Belediyesi, bölgeler arası düzenli ve güvenli ulaşımı sağlamak için imar planlarında yol olarak ayrılmış alanlarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Belediyesi park yatırımları Haberi

Alanya Belediyesi park yatırımları


Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlardaki mevcut parklarda ek ve tamiratların yapılmasının yanı sıra, çocuklar için oyun alanlarına ihtiyaç olan bölgelerde de yeni oyun grupları kuruyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sürdürdüğü çalışmalar kapsamında,  Seki Mahallesi, eski Seki İlköğretim okulu yanındaki yeşil alan içerisine çocuk oyun gurupları, salıncak, tahterevalli, dış mekân spor aletleri olan peyzaj park projesi uygulaması tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu.


YÜCEL: “ÇOCUKLARIN YÜZLERİ DAHA ÇOK GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına hizmetlerimiz devam etmektedir. İhtiyaç ve öncelik sıralamasına göre mahallelerimizin taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. Hem merkezde hem de mahallelerimizde yaşayan çocukların yüzleri daha çok gülsün diye çalışıyoruz.” dedi.


Ayrıca Demirtaş Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesi içerisine...