06 / 05 / 2024

Alanya Çayarası yatırım

Alanya Çayarası yatırım

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Alanya'ya 704 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye son 4 yılda 505 milyon liralık yatırım yapıldı. Karayolları işbirliğiyle yapılan kavşak projeleriyle yatırım tutarı 704 milyon liraya ulaştı.

ASAT'tan Alanya'ya 49 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yaptığı yatırımlarla göz doldurdu. Sadece ASAT, ilçenin biriken alt yapı sorunları için 3 yılda toplam 49 milyon lira harcadı. İlçenin en önemli sorunları arasında yer alan içme suyu için yapılan yatırım ise 40 milyon lirayı buldu.

Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya’nın önü açıktır” dedi.

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.

Alanya’ya 83 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya’ya 2016 yılında 83 milyon 768 bin liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını ve su sorununu tamamen çözeceklerini söyledi.

Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yapıldı!

Alanya’nın içme suyu sorununun çözümü için muhtarlarla bir araya gelen ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, “1.5 yılda Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptık. Hedefimiz 2019 yılına kadar Antalya ve ilçelerinde susuz yer bırakmamak” dedi.

Alanya'nın altyapı sorununa 65 milyon lira yatırım yapıldı!

Doğu ilçelerini ziyaret eden Başkan Menderes Türel, gezisinin son durağı olan ALTSO'da 65 milyon lira yatırım ile Alanya'nın altyapı sorununu 3,5 ayda tamamlayacaklarını belirterek "Alanya artık kokmayacak" dedi.

Dilaver Çekiç Alanya Oba Köy'e otel yatırımı yapacak!

Dilaver Çekiç İnşaat Alanya Oba Köy'e otel yatırımı yapıyor. 288 oda, 576 yatak kapasiteli Alanya otel projesi 6 milyon TL proje bedeliyle hayata geçiriliyor...

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Alanya Çayarası yatırım Haberi

Alanya Çayarası yatırım

Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylasında Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami kazandırıyor. Cami inşaatına geçen yaz sunu başlanırken, çarşı ve meydan projesi kısa süre sonra ihaleye çıkıyor. Şılılar Mahalle Muhtarı Yaşar Özgür ve bir grup Çayarası esnafı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek mahallelerine ve Çayarası Yaylasına yapılan yatırımlar için teşekkür ettiler.


ÇAYARASI'NDA ESNAFIN 

Şıhlar Mahalle Muhtarı Yaşar Özgür, "Yol genişletme çalışmaları kapsamında yarım asırdır Çayarası'nda faaliyet gösteren esnafın dükkanları yıkılacak. Başkan Yücel, yıkılan dükkanların yerine yenilerinin yapılacağını söyledi. Adem Başkan'a ve ekibine esnaf adına teşekkür ederim. Esnafın büyük bir sorunu ortadan kalktı." dedi, 


ÇAYARASI'NDA YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ' 

Çayarası Yaylası'nda faaliyet gösteren çarşının bir mazisi olduğunu ve bunu çok iyi bildiğini belirten Başkan Yücel. "Burada...