16 / 05 / 2024

alanya girişimcileri

alanya girişimcileri

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı - Ekonomik Yatırımlar Tebliği hakkında Antalya'nın ilçelerinde yapılan bilgilendirme toplantıları 2 Ocak 2014 tarihinde Alanya ve Gazipaşa'da yapılan toplantılarla sona erdi...

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

Kripto para milyarderleri belli oldu!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin sonuçlarına göre, en zengin kripto para girişimcilerinin isimleri belli oldu. Peki en zengin kripto para girişimcileri kimler oldu? İşte ayrıntılar...

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Mobilyacılar 2020'ye kadar 233 bayilik verecek!

Özellikle bayilik sistemiyle hızla büyüyen yatak ve mobilya markaları, bu sayede yeni girişimcileri de ekosisteme kazandırıyor. Sektörde faaliyet gösteren dokuz marka, 2020 sonuna kadar 233 bayilik verecek.

İstanbul Havalimanı'nın alan adı için 13 bin TL'lik teklif!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Havalimanı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan isim internette söz konusu ada yatırım yapan girişimcileri de hareketlendirdi.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Bodrum Ottoman Nights Disko açıldı!

Antalya Bodrum'da bulunan Ottoman Nights eğlence kulübü yaza merhaba partileri ile kapılarını açmaya başladı. Mekânın işletmeciliğini yapan genç girişimcileri Bodrum gecelerine yeni bir renk katacaklarını belirtti.

Alanya’daki beton üreticilerine rekor ceza!

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

alanya girişimcileri Haberi

alanya girişimcileri

Alanya'da Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında öğleden önce gerçekleştirilen toplantıya Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar ve yatırım yapmak isteyen Alanyalılar katıldı. Öğleden sonraki toplantı ise Gazipaşa Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gazipaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Aslan ile yatırım yapmak isteyen müteşebbisler katıldı. 

Antalya'da 102 ekonomik yatırım projesi uygulandı Katılımcılara hibe desteği hakkında detaylı bilgi veren Şube Müdürü İzzet Kaş Programın 20 06 yılından bu yana uygulanmakta olduğunu ve 2015 yılına kadar uzatıldığını söyledi. 

Uygulanmaya başlandığı 2006 yılından bugüne kadar il bazında 102 ekonomik yatırım projesi uygulandığına işaret eden Kaş, projeler arasında mantar işlemeden keçi sütü işleme, zeytin yağı fabrikasından soğuk hava deposuna kadar çeşitli projeler olduğunu...