23 / 05 / 2024

Alanya Kestel ve Mahmutlar imar planı

Alanya Kestel ve Mahmutlar imar planı

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylatılan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri onaylanarak kesinleşti.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alanya ve Kaş’ta 70 kaçak yapı yıkıldı!

Alanya ve Kaş'ta yerleşik yabancıların inşa ettiği 2 bin 18 kaçak binadan 70 binanın yıkımı gerçekleştirildi. 

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

TOKİ Bursa Kestel kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Bursa Kestel kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Kestel kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Kestel kura sonuçları 2020 sorgulama...

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020!

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020. Peki TOKİ Bursa Kestel kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Bursa Kestel TOKİ kura tarihleri 2020...

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Alanya Kestel ve Mahmutlar imar planı Haberi

Alanya Kestel ve Mahmutlar imar planı

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylatılan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin  1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanarak kesinleşti. Başkan Yücel, “Kestel ve Mahmutlar’ın önü açıldı. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

MAHMUTLAR VE KESTEL’İN PLAN DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANDI

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylanan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin  1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askı süresince vatandaşların itirazları doğrultusunda Alanya Belediyesi tarafından tekrar düzenlenerek, yasa gereği  Büyükşehir Meclisi’nin onayına sunulmuştu.  Alanya Belediyesi’nin vatandaşların itirazları doğrultusunda yaptığı değişiklikler Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilerek, planlar kesinleşti.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahallelerin imar sorunlarını tek tek çözdüklerini söyleyerek, “Mahmutlar ve Kestel Mahallelerimize hayırlı olsun.” dedi.


ALANYA BELEDİYESİ 50 METRELİK...