29 / 04 / 2024

Alanya Kestele spor tesisi mi inşa edilecek

Alanya Kestele spor tesisi mi inşa edilecek

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Alanya Türkler Spor Lisesi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak spor lisesinin 11 milyon 315 bin TL'lik ihalesi yapıldı. 24 derslikli okulda 700 metrekare kullanım alanlı spor salonu binasını da yer alacak. Okul, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.

Bandırma, İskenderun ve Alanya'da üniversite kurulacak!

Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda kabul edildi.

Alanya'da 55 adet su üstü spor parkur alanları kiraya veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Alanya'da 55 adet Su Üstü Spor Parkur Alanlarının kiralanma işi kapalı teklif usulüyle 2 milyon 269 bin 365 TL'ye ihale ediliyor.

Alanya Belediyesi taşınacak!

Alanya Belediyesi taşınacak. Dün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Eğri Köprü yanında bulunan spor merkezinin bulunduğu alana yeni bir belediye hizmet binası yapılmasının önü açıldı.

Fenerbahçe Spor Kulubü, Fenerbahçe siteleri ile okul açacak!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri'de düzenlenen 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtım toplantısında müjdeyi verdi.. Yıldırım, Ankara, Kayseri, Alanya ve Yalova'da Fenerbahçe siteleri ile okullarının açılacağının müjdesini verdi..

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

ALTİD ve Alanya Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 2014 Nations Challenge By Head 12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları 7 Ağustos Perşembe günü Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri’nde başladı.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Life Fitness'tan evler için mini spor salonu!

Life Fitness, spor salonuna gitmeye vakit bulamayanlar için evlerde mini spor salonları oluşturulmasına yardımcı oluyor. Life Fitness'ın, ev tipi modellerinden sadece ikisiyle ev için bircok fonksiyon ve amacı karşılayan mini bir spor salonu oluşturulabil

LifeGym Spor Merkezleri, fitnes zincirine dönüşüyor!

Eski milli güreşçilerden Hakan Duman'ın kurduğu 'LifeGym Spor ve Yaşam Merkezleri', ortağı Soner Güzel ile 'fitness zinciri'ne dönüştü. 5 fitness merkezi ve bir paintball tesisi olan Life Gym'lerin 2010 cirosu 7 milyon dolara ulaştı

Alanya'da icradan 2 milyon 997 bin TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Alanya 2. İcra Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Hacet Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 10 taşınmazı satışa sunuyor. Gayrimenkullerin toplam değeri 2 milyon 997 bin TL

Alanya Kestele spor tesisi mi inşa edilecek Haberi

Alanya Kestele spor tesisi mi inşa edilecek


Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.  Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni tesisin kısa süre içinde Kestel’de hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Alanya Belediyesi yeni hizmet binasının yapılması planlanan yerde bulunan Alanya Belediyespor Tesisleri’ndeki sahadaki çimler yeni Kestel Sahası’na taşınıyor. Alanya Belediyesi imkânlarının verimli kullanılması ve yapım süresinin kısaltılması kapsamında sahadaki çimleri yeni alınan çim kesme makinesi yardımı ile rulolar halinde Kestel’e kaydırıyor ve serme işleri yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde tesviye işlemlerinin yapıldığı Kestel yeni sahasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Saha tanzim ekiplerinin bir kısmı Eğri Köprü’de çimleri keserken diğerleri Kestel’ de tesviye işlemlerini gerçekleştirdi.


BAŞKAN YÜCEL, “YENİ KESTEL SAHASI 20 GÜN İÇİNDE FAALİYETTE”


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sahamız 20...