29 / 04 / 2024

Alanya Konaklı yeni park

Alanya Konaklı yeni park

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya Konaklı yeni park Haberi

Alanya Konaklı yeni park


Alanya Belediyesi, şehre yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konaklı Mahallesi Kulak Caddesi, 302 Sokak, 364 ada ve 104 ada yanında bulunan 10.000 m2’lik yeşil alana projelendirilen, içerisinde çocuk oyun grubu ve yürüyüş yolu bulunan park, vatandaşların hizmetine sunuldu.


“PARKLARIN HER MAHALLEMİZDE ÇOĞALTILMASI ADINA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


Alanya genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını ve oyun parkı sayısını artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar; “Çocukların güven içinde eğlenmelerini sağlamak, yetenek ve beceri gelişimlerinde fayda sağlayacak olan oyun gruplarını oluşturmaya devam ediyoruz. Pedolojik olarak da faydası ve gereği olan oyunları en iyi şekilde oynamaları için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya Belediyesi olarak...