05 / 05 / 2024

alanya kültür merkezleri

alanya kültür merkezleri

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

alanya kültür merkezleri Haberi

alanya kültür merkezleri

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Konaklı Mahallesine söz verdiği Kültür Merkezi ve Düğün Salonu projesini inşa ediyor. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ketir Mevkiinde her türlü kültürel aktiviteler için çok amaçlı olarak dizayn edilen Kültür Merkezi Projesi ihale aşamasına geldi.
  

1200 KİŞİLİK ANA SALONDAN OLUŞUYOR

 

Yemekli düğün, nişan, toplantı, konser, eğitim çalışmaları türü tüm aktivitelerin yapılabileceği 1200 kişilik ana salonun da yer aldığı merkezde,  ayrıca daha küçük toplantı salonu ve kütüphane bulunuyor.

BÜYÜK DIŞ MEKAN İMKANIYLA, EŞGİLİK DÜĞÜN SALONU KONSEPTİNDE PROJELENDİRİLDİ

Proje hakkında açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı  kültür merkezini  diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin, büyük dış mekan imkanıyla Alanya'nın geleneksel eşgilik düğün konseptini de içermesi olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “Ana salon dışında,  yarı açık bay...