04 / 05 / 2024

Alanya Teleferik Projesinin inşaatı başladı mı

Alanya Teleferik Projesinin inşaatı başladı mı

Geçtiğimiz kasım ayında kazı ve temel atma çalışmalarının başladığı Teleferik Projesi’nde alt istasyonun temel betonu bugün döküldü.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Alanya Syedra 6'da yüzde 25 indirim fırsatı! Ekim sonunda teslim!

Alanya Syedra 6 projesinin teslimlerinin Ekim ayının sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. 

Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Alanya teleferik projesine Türkiye Finans'tan 3.4 milyon avro destek!

Türkiye Finans Katılım Bankası, tek banka olarak Alanya teleferik projesinde  3,5 milyon avroluk finansman desteği sağladı.

Afyonkarahisar teleferik projesinin sözleşmesi imzalandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Afyonkarahisar Belediyesi teleferik projesi için düğmeye bastı.

Alanya Teleferik projesi hizmete girdi!

Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında yapılan teleferikle yolcu taşınmaya başlandı.

Alanya Teleferik Projesinin inşaatı başladı mı Haberi

Alanya Teleferik Projesinin inşaatı başladı mı


Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi’nde alt istasyon temel betonu ile 1. ve 2. direklerin temel betonu döküldü. 3.ve 4. direklerin ise elle kazı işlemi tamamlandı. 5. Direk ve üst istasyonun bulunduğu alanda ise çalışma devam ediyor.


Teleferiği en kısa zamanda tamamlayıp, hizmete açmayı hedeflediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şu bilgileri verdi; “Alanya Kalesi’nin trafik ulaşım ağını büyük ölçüde rahatlatacak ve Alanya’ya artı değer katacak teleferiği bir an önce hizmete açabilmek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. 2 istasyonlu inşaat alanımızda şu an alt istasyon ile 1.ve 2. direğin temel betonu döküldü. 3.ve 4. direğin elle temel kazma işi tamamlandı. Beton için hazırlanıyor. 5. Direk ve üst istasyon için çalışmalar sürdürülüyor....