18 / 05 / 2024

Alanya yeni şantiye binaları nerede

Alanya yeni şantiye binaları nerede

En ücra bölgelere kadar daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiren Alanya Belediyesi, Avsallar,Oba,Mahmutlar ve Tosmur Mahallesinde 4 yeni şantiye binasını hizmete sundu.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

İnşaat sektörüne yeni düzenleme geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni yapılacak inşaatlardaki beton kalitesinin daha aktif kontrolünün yapılması için yeni bir uygulama hayata geçiriyor. Beton numuneleri artık şantiye sahasında özel oluşturulacak saklama alanındaki muhafaza kutularında tutulacak.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya yeni şantiye binaları nerede Haberi

Alanya yeni şantiye binaları nerede


Alanya Belediyesi, merkeze uzak mahallere de kaliteli hizmet verebilmek için Avsallar, Tosmur , Oba ve Mahmutlar Mahallesi’nde projelendirilen şantiye binalarının yapımını tamamladı. Tüm mahallelerin hizmetle buluşturulması amacıyla şantiye binalarında oluşturulan hizmet birimleri ile mahallelerin sorun ve sıkıntıları tespit edilerek aciliyet ve öncelik sırasına göre tüm mahalleler hizmetle buluşturulacak.

AVSALLAR KADEME BİNASININ YAPIMI TAMAMLANDI

Alanya Belediyesi, merkezde olduğu gibi merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Avsallar Mahallesi'nde temeli atılan yeni kademe binasının yapımını tamamladı.

4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen kademe binasında Tamirhane, personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletler bulunuyor. Yapımı henüz tamamlanan Avsallar Kademe Binası’nda ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depoları da hizmete sunuldu.

MAHMUTLAR’DA 8.800m2’YE ŞANTİYE BİNASI

Mahmutlar mahallesinde yapımı tamamlanan şantiye binası...