08 / 05 / 2024

Aleyna Tilki ailesi

Aleyna Tilki ailesi

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Ailesi kiracı olanların yaklaşık yarısı konut sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen “Dezavantajların Kuşaklararası Aktarımı” araştırmasını yayımladı. Söz konusu araştırmada yer alan detaylara göre ailesi kiracı olanların yaklaşık olarak yarısı konut sahibi olamadı.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini açıkladı!

Yeni parçasıyla dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki merak edilen serveti hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki ailesi Haberi

Aleyna Tilki ailesi

Genç yaşta şöhrete ulaşıp milyonlar kazanan Aleyna Tilki, ailesini de es geçmedi. Şarkıları rekorlar kıran, aldığı reklam filmleriyle de servetini katlayan 19 yaşındaki popçu, ticarete atılan babası Mehmet Tilki'ye maddi destek verdi.

HAYIRLI EVLAT

Popçunun babası, önceki gün Fenerbahçe Kalamış'ta çiçekçi dükkanını açtı. Aleyna, Özbek ortağıyla 'Fox Romance' (Tilki Romantizmi) adında çiçekçi dükkanı açan babası için binler lira harcadı. Tilki, iddialara göre dükkanın masrafları için 300 bin lira harcama yaptı. Aleyna, önceki günkü açılışta da bulunup babasını yalnız bırakmadı. Popçu, 2017'de de 16 yaşındayken annesi Havva Öztel için 750 bin liraya Pendik'te lüks bir daire satın alıp hayırlı evlat olduğunu gösterdi.

Babasının yeni dükkanı için maddi destek sağlayan Aleyna Tilki, çiçekçinin önceki günkü açılışına katıldı. Tilki, babası ile ortağını ilk tebrik...