06 / 05 / 2024

Ali Alkan Eğilmez kimdir

Ali Alkan Eğilmez kimdir

Müteahhit Ali Alkan Eğilmez Karaman'da 7 katlı site ve önüne bir dükkan inşa etti. Dükkanı fırıncıya kiralamak isteyen müteahhit site sakinleri ile karşı karşıya kaldı. 

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez enflasyon için iki veriyi karşılaştırdı ve sordu: IMF hazırlığı mı?

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayı enflasyonunu aylık bazda yüzde 4,34 olarak açıklarken, TÜİK ise 4,53 olarak açıkladı. Bu durum karşısında ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. 

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

2 yıl öncenin kirası, bugünün aidatı oldu!

Satılık ve kiralık ev fiyatlarının yanı sıra konut sitesi aidatlarındaki fahiş artışlar da dikkatleri çekmeye başladı. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, resmi X sosyal medya hesabından konuya değindi. Peki vatandaşlar aidat artışı ile ilgili ne düşünüyor? İşte gelen yorumlar...

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Alkan, Enis Alkan, İbrahim Alkan, Mehmet Ali Alkan ve Mesut Alkan ortaklığında kuruldu.

Dolar ve euronun rotası çizildi! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez net konuştu!

Merkez Bankası'nın beklenen faiz kararının duyurulmasının ardından, çeşitli uzman ekonomistler sırayla görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Ekonomist Mahfi Eğilmez de Dolar ve Euro'nun ilerisi hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yarınki seçimden sonra dolar ne olur? Ekonomist Mahfi Eğilmez'den bomba dolar tahmini!

Ekonomist Mahfi Eğilmez yarınki seçimden sonra dolar kurunda neler olacağını açıkladı. İşte Ekonomist Mahfi Eğilmez'den bomba dolar tahmini!

Eski Hazine Müsteşarı anlattı! Ekonomi kaç yılda düzelir?

Eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez, 2023 seçimlerine az bir süre kala Türkiye ekonomisine yönelik analizlerini ortaya koydu. İşte detaylar!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin maliyeti 150 milyar doları bulacak!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ekonomik maliyeti sık sık gündeme geliyor. Hazine eski müsteşarı iktisatçı-yazar Mahfi Eğilmez, konu ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. 

Ali Alkan Eğilmez kimdir Haberi

Ali Alkan Eğilmez kimdir

Karaman'da ilginç bir olay yaşandı. Müteahhit Ali Alkan Eğilmez, kiraya vermek istediği dükkanının fırın olarak açılmasına rıza göstermeyen site sakinlerine tepki göstererek dükkanını tekel bayi olması karşılığında ücretsiz kiraya verme kararı aldı.

Müteahhit Eğilmez aldığı bu kararı "Bazı site sakinlerinin bu işyerine fırın açılmasına razı göstermedikleri için bu işyeri tekel bayi, tütüncü, kıraathane, ganyan bayii faaliyetleri gösteren işletmelere ücretsiz kiraya verilecektir" yazılı pankartla gösterdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Eğilmez bu süreci şu sözlerle anlattı; "Fırın ruhsatı almak için site sakinlerine ihtiyacımız yok. Değişen fırın yönetmenliğinde yani bu bahsettiğimiz fırın, somun emek fırını. Yapılacak olan yer gayri sıhhi bir müessese olduğu için binalardan tamamen ayrı tek başına bir bina olması lazım. Bizim bu dükkanımız zaten bütün şartları sağlıyor. Fakat...