13 / 05 / 2024

Ali Can Selek

Ali Can Selek

As Kiralama Yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Can Selek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bakırköy, Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Tan tarafından kuruldu.

Çaparlı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaparlı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çaparlı tarafından kuruldu.

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Acar ve Erol Acar ortaklığında kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

4a Desıgn İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4a Desıgn İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Ali Can Selek tarafından kuruldu.

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ali Can Boynukısa tarafından kuruldu.

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Aac Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aac Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arda Ali Can tarafından kuruldu.

İzgi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İzgi Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Ünver tarafından kuruldu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “İzmir depremi üzerine ders çıkarmalarını bekliyorduk. AKP bu can pazarı içinde, Kanal İstanbul’u yapma acelesinde” diye konuştu.

Ali Can Selek Haberi

Ali Can Selek

As Kiralama Yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Can Selek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bakırköy, Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


As Kiralama Yönetimi ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, akaryakıt istasyonları, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları,...