08 / 05 / 2024

Ali Emre Bektaş

Ali Emre Bektaş

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Emre Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yanyol Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

Ağustos'ta ticari gayrimenkullere ilgi arttı!

Yaptığı açıklamada ticari gayrimenkul piyasasında yükselen bir ivme olduğuna değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, Ağustos ayında ticari gayrimenkullere ilginin arttığını söyledi.

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Emre Kaya ve Kazım Doğan ortaklığında kuruldu.

Konut sitelerinde aidatlar kiralarla yarışıyor!

Dev konut sitelerinin aidatları kiralarla yarışır duruma geldi. Kira fiyatlarına yaklaşan aidatlar, 2022 ile birlikte daha da yükseldi. Apti’nin kurucu ortağı Ali Emre Erişen, “Aidat zamlarında alt limitin yüzde 46 olduğunu gördük, bazı sitelerde ise yüzde 113’e varan artışlar oldu" dedi.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Emre Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yanyol Sokak'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu, oğlu Emre'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, ortanca oğlu Emre’nin 11’inci yaşını ilginç bir partiyle kutladı. Emre Ağaoğlu, üzerinde “Dikkat inşaat alanı yazan” doğum günü pastasının mumlarını babasıyla birlikte üfledi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

Ali Emre Bektaş Haberi

Ali Emre Bektaş

Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Emre Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yanyol Sokak'ta kuruldu. 


Aybek Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1. Her türlü inşaat taahhüt işleri: konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...