18 / 05 / 2024

ali fuat er kimdir

ali fuat er kimdir

Tacikistan Dışişleri Bakanı Hamrokhon Zarifi’nin de katılımı ile Bursa Fahri Konsolosluk binası açıldı. Tacikistan’ın Bursa Fahri Konsolosluğunu bundan sonra Bursa Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er yürütecek....

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

20 bin TL’lik devlet katkısı almak için geç değil! Devlet katkısını en yüksek miktarda alın! İşte detaylar!

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, BES’te en yüksek devlet katkısına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de  4 milyon 715 bin 296 TL sermaye bedeli ile Gözdem Taya Bingöl,  Hande Taylin Or, Mustafa Cihan Bingöl ve Ali Değer Elöve tarafından kuruldu.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

ali fuat er kimdir Haberi

ali fuat er kimdir


Tacikistan Dışişleri Bakanı Hamrokhon Zarifi, Bursa Fahri Konsolosluk binası açılışına katılmak için geldiği şehirde önce Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Heykel Valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu, dost ve kardeş ülke Tacikistan’ın Dışişleri Bakanını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “İlimizde Tacikistan’ın Fahri Konsolosluk binasının açılışını beraber yapacağız. Hem sayın bakanımızın şehrimizi ziyareti, hem açacağımız Fahri Konsolosluğumuzun hem iki ülke arasında ilişkileri, hem de şehrimiz Bursa ile Tacikistan arasında ki ilişkileri geliştireceğine inanıyoruz.” dedi.


Tacikistan Dışişleri Bakanı Hamrokhon Zarifi ise sıcak karşılamadan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek iki ülke arasında ki ilişkileri geliştirmek için çalışacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu, Tacikistan Fahri Konsolosluk beratını Fahri Konsolos Ali Fuat Er’e takdim etti. Daha sonra Vali Karaloğlu, Tacikistan Dışişleri...