14 / 05 / 2024

Ali Gültekin

Ali Gültekin

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi, Ali Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Aralık 2014 tarihinde Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Kubilay Caddesi, 1/3'de kuruldu.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Ali Gültekin Haberi

Ali Gültekin

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi, Ali Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket konusu ile ilgili makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektrik tesisat mühendisliği, mekanik tesisat mühendisliği, plan ve proje mühendisliği ile ilgili gerekli araştırmalar, etütler, plan ve projeler yapmak ve yaptırmak. 2-Şirket konusu ile ilgili makine mühendisliği konusunda mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, plan, proje, taahhüt ve mekanik tesisat ve doğalgaz projesi, sıhhi tesisatı, doğalgaz iç tesisat yapımı, bakımı, onarımı ve bunlarla ilgili müşavirlik, kontrol, denetim işlerini yapmak ve yaptırmak. 3-Şirket konusu ile ilgili elektrik mühendisliği konusunda mühendislik ve müşavirlik ve taahhüt işlerini yapmak ve yaptırmak. 4-Şirket konusu ile ilgili inşaat mühendisliği, plan, proje, etüt ve mühendislik hizmetleri, yapı kontrol,...