08 / 05 / 2024

Ali İbrahim Yalçın

Ali İbrahim Yalçın

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Alper Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yusuf Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

KGL Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KGL Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çiçek, Ali İbrahim Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Güngören, Meridyen İşmerkezi'nde kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Memur Sen Başkanı Yalçın’dan açıkladı! Memura ek zam…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

Yalçın Akdoğan Edirne'deki restorasyon projelerini anlattı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, önemli açılışlar için Edirne'de olduğunu söyledi. Akdoğan, Edirne'deki restorasyon projelerinin son durumunu anlattı.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Ali Ekber Akgün kimdir?

Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi' nde otomobilinde vurularak öldürüldü. Peki, Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün kimdir?

Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!

Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin kurucusu Ali Ekber Akgün bugün saat 13.00 sularında Sarıyer'de İstinye Bayırı'nda kurşunlanarak öldürüldü...

Ali İbrahim Yalçın Haberi

Ali İbrahim Yalçın

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Alper Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ali İbrahim Yalçın ve Yusuf Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.


MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt    içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu...