15 / 05 / 2024

Ali İleri

Ali İleri

İky Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İleri Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Bakanlık bünyesine 1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bakanlığın merkez teşkilatına ve taşra teşkilatında da istihdam etmek üzere toplamda 1608 sözleşmeli personel alınacağını belirtildi.

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Midest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Midest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İleri tarafından kuruldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Yüksek riskli binalar için yıkım süreçleri derhal başlatılmalı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek yaptığı açıklamada, "Yüksek riskli binalar için tapuya şerh düşülerek alım ve satıma kapatılmalı, yıkım süreçleri derhal başlatılmalıdır" dedi.

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Vali Ali Yerlikaya İBB Başkan Vekili olarak görevlendirildi!

İçişleri Bakanlığından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ali İleri Haberi

Ali İleri

İky Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İleri Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu. 


İky Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu, a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...