29 / 04 / 2024

Ali Kahyaoğlu kimdir

Ali Kahyaoğlu kimdir

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Bilecik'teki mermer ocağı 3 yıldır ruhsat alamıyor!

İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, üç yıldır Bilecik’te ruhsat beklediği ‘mermer ocağı’ndan umudu kesti. Kahyaoğlu başbakanlıktan bir türlü vize çıkmayınca ortağı Taylan Cengiz ile aynı bölgede organik yumurta işine soyundu.

3. havalimanında yerli doğal taş kullanılmalı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) üyeleri, doğal taş ihracatını arttırmak için dünya turuna çıkıyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Çantamızı alıp kapı kapı gezeceğiz. Devletin verdiği teşviklerle Amerika, Avusturya, Yeni Zelanda ve Hindistan’a gi

Ali Kahyaoğlu: Maden Bakanlığı kurulmalı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, maden sektöründeki sorunların başlıca kaynağının 2-3 bakanlığa çalışmaktan kaynaklandığını öne sürerek, tek bir maden bakanlığı kurulmasını istediklerini belirtti

İnşaat sektörü iş güvenliği paketini yararlı buldu!

Başbakan'ın açıkladığı işverene büyük sorumluluklar yükleyen devrim niteliğindeki paket, iş dünyasında geniş yankı buldu. İşverenler ödül ve ceza sisteminin getirilmesinin yararlı olduğunu belirterek, "Önemli bir adım" dedi..

Ali Kahyaoğlu: Blok mermere fon, sektörü batırır!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu yaptığı açıklamada, 2002 ’de 350 milyon dolar olan doğaltaş ihracatın, 2013 ’te 2.2 milyar dolara yükseldiklerini söyledi.

Madenciler günah keçisi ilan ediliyor isyanı!

İnsanların kullandığı her ürünün temelinde maden olduğunu ifade eden İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Hem bu ürünler kullanılıyor hem de onları çıkaran madenciler günah keçisi ilan ediliyor” dedi.

Ali Kahyaoğlu: Blok mermere fon ve kısıtlama sektöre zarar verir!

Ali Kahyaoğlu, Ekonomi Bakanlığı’nda yapılan toplantıda blok mermer ihracatına fon veya vergi getirilmesi gibi bir gündemin olmadığını söyledi. Kahyaoğlu Blok mermere fon ve kısıtlama sektöre zarar verir, fiyat kontrolü getirilsin dedi...

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor!

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Türkiye’de mermer ocağı satın alan ve işleten Çinli firmaların blok mermerleri çok ucuza ülkelere götürmelerinin haksız rekabet yarattığını söyledi.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Ali Şükrü Kahyaoğlu: Marmara'da dönüşüme odaklandık!

AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu, iç satışlarda ise Orta Anadolu Bölgesi'ndeki yeni yapılanma noktaları ile Marmara Bölgesi'ndeki kentsel dönüşüm projelerine odaklandıklarını işaret etti.

Ali Şükrü Kahyaoğlu: Sıfıra yakın enerji harcayan binalar için hazırlanıyoruz!

AKG Gazbeton Genel Müdürü Kahyaoğlu: “Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak, tüm üretim ve AR-GE süreçlerimizi 2016 yılında daha da geliştirip, bu trendin en önemli oyuncularından biri olmaya hazırlanıyoruz.” dedi.

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ali Kahyaoğlu: Maden Bakanlığı kurulmalı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, maden sektöründeki sorunların başlıca kaynağının 2-3 bakanlığa çalışmaktan kaynaklandığını öne sürerek, tek bir maden bakanlığı kurulmasını istediklerini belirtti

Ali Kahyaoğlu kimdir Haberi

Ali Kahyaoğlu kimdir

Ali Kahyaoğlu, iş dünyasının tanıdığı bir isim. Mermer sektöründeki girişimleri ve sivil toplum etkinlikleri biliniyor. Bir dönem İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Kahyaoğlu halen Türk Mermer Maden vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı. 

Bu hafta Kahyaoğlu'nun maden sektöründeki işlerinden bahsetmeyeceğiz, iki yıldır sessiz sedasız büyüttüğü bir girişimini anlatacağız. Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi. Para'da yer alan habere göre; Çiftlikte yok yok; bin tavuk, 200 ördek, 100 kaz, keçi, koyun, tay ne ararsanız var. Burayı özellikle çocuklar için kurmuş. Aileleriyle gelsinler, folluktan yumurtayı alsın, hayvanları sevsin, dokunsunlar istiyor. Arkadaşımız Rahime Baş Uçar'ın öğrendiğine göre Kahyaoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda,...