16 / 05 / 2024

Ali Kaya hayatı

Ali Kaya hayatı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını dile getiren Kaya Safet Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “Farklı bir uzmanlık alanı olan yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var” dedi.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Bağcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmet Domaç, Ali Kaya ve Ömürcan Domaç ortaklığında kuruldu.

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Kaya hayatı Haberi

Ali Kaya hayatı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını dile getiren  Kaya Safet Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “Farklı bir uzmanlık alanı olan  yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var” dedi.


Türkiye’de her yıl inşaat, telekomünikasyon ve enerji başta olmak üzere, yüksekte  çalışmanın yaygın olduğu sektörlerde iş kazalarınınmeydana geldiğini belirten Ali Kaya,  “Son beş yılın iş kazası istatistiklerine baktığımızda her yıl ortalama 1400 kişi hayatını kaybediyor. Bu ölümlerin neredeyse yarısı yüksekten düşme sonucu gerçekleşiyor. Ülkemizde yüksekte çalışmayla ilgili yönetmeliğin çıkarılması, yüksekten düşme sonucu  gerçekleşen kazaların azalmasını sağlayacaktır” dedi.


Ali Kaya, “Yapı İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği’ne göre; seviye farkı bulunan ve düşme sonucu yaralanma ihtimalinin oluşabileceği her türlü alanda çalışma, yüksekte çalışmadır.İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı...