30 / 04 / 2024

Ali Kızıldağ kimdir

Ali Kızıldağ kimdir

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden POYD Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.

İranlı turist sayısında 2016 yılında artış bekleniyor!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Türkiye'yi seçen İranlı turist sayısında 2016 yılında patlama beklediklerini söyledi.

Ali Kızıldağ: Turizmde fiyatları düşürmemeliyiz!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Avrupa turizm pazarında iyileşme, Rusya pazarında ise belirsizlik olduğunu belirtti.

Ali Kızıldağ: Hedef 2 milyar dolar olmalı!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi.

Ali Kızıldağ: Kıyı denetimi turizm temsilcilerini tedirgin ediyor!

Maxx Royal Otel'de düzenlenen toplantıda Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Kızıldağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının talimatıyla başlatılan kıyı denetimlerinin turizm temsilcilerini tedirgin ettiğini söyledi...

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin değeri ve son durumu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

İşsizlere son dakika müjdesi! Kızılay, KPSS şartı olmadan personel alacak! Başvurular bitmeden bakın!

Kızılay’dan personel alımları yeni yılda da devam ediyor. 2023 yılında açılan ilanlara ilave olarak yeni alımların ilanları yayımlandı. İşte detaylar...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Ali Kızıldağ kimdir Haberi

Ali Kızıldağ kimdir

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.


POYD’un aylık olağan toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran ve değerlendirmelerde bulunan Ali Kızıldağ, seçimler sonrasında istikrarlı bir yönetimi sadece turizmcilerin değil, ülkenin ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendileri için ülkenin çıkarlarının ardından turizmle ilgili kadroların, bakanlıktaki oluşumların ve bir hayli gecikmiş önlemlerin alınmasının, gerekli adımların atılmasının önemli olduğunu vurgulayan Kızıldağ, “Diliyorum kısa süre içerisinde hükümet kurulur, bakanlıklar teşkil eder. Turizm bakanımız göreve başlar ve sektörle çok kısa süre içerisinde bir araya gelir. Çünkü bizlerin halihazırda bekleyen bir sürü problemi var.” ifadelerini kullandı.


Sonuna yaklaşılan 2015′in turizm açısından beklenilen hedeflere ulaşılamayan, kayıpların...