02 / 05 / 2024

ali özinönü

ali özinönü

Ali Özinönü "Suriye 'ye çimento ihracatı geçen yıl 350-400 bin tondan 550 bin tonlara yükseldi. Parasal değer olarak da ulaştığı nokta 35-40 milyon dolar düzeyinde" dedi

Ali Özinönü: 3.köprünün 60 katı kadar çimento ihraç edeceğiz!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ali Özinönü,3.köprünün ihtiyacının 60 katı kadar çimento ihraç edeceklerini söyledi...

Yabancıya gayrimenkul satışındaki düşüşün nedeni: Fiyatlar! Bir daire fiyatına New York'tan müstakil villa alınıyor

Kripto fenomeni Murat Ali Calman'ın X sosyal medya hesabından yabancıya konut satışlarından elde edilen gelirin 2023 yılında yüzde 41 düştüğünü belirtti. Peki yabancı yatırımcılar neden konut almıyor? Nedenini yabancı yatırımcılar anlattı...

Kocaeli yerinde dönüşüm için uygun değil: Alan bazlı dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve Kocaeli'de dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini açıkladı. 

2024'te borsada ne alınırsa gider? Çimento ve inşaat sektörleri için flaş açıklama!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından bu yıl borsada ne alınabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Memurların 1.650 lira alacağı var! Fahiş kiralar tayinleri iptal ettiriyor, memurlar en az 30 bin TL maaş istiyor! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı'nın büyükşehirlere atanan memurların konut kiralarının yüksekliğini neden belirterek tayinlerinin iptal edilmesine dair dilekçelerinin çoğunu kabul ettiğini dile getirdi.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

Memurların gözü kulağı seyyanen zamda! Memura seyyanen zam ne zaman yapılacak?

Memurlar merakla seyyanen zammın yapılacağı günü bekliyor. Bu konudaki talepleri Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın dile getirdi. İşte detaylar!

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Memur Sen Başkanı Yalçın’dan açıkladı! Memura ek zam…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte detaylar!

ali özinönü Haberi

ali özinönü


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özinönü, geçen yıl Suriye'ye çimento ihracatında toparlanmanın başladığını belirterek, "Suriye'ye çimento ihracatı geçen yıl 350-400 bin tondan 550 bin tonlara yükseldi. Parasal değer olarak da ulaştığı nokta 35-40 milyon dolar düzeyinde. 2014 özellikle de 2015'te Suriye'de çözümün sağlanacağına mutlaka inanıyorum. 


Sıkıntıların tamamen çözüme kavuşması halinde Türkiye'nin ihracatı hemen fırlar. 2 milyon ton seviyesine kadar yükselir" dedi. 


Özinönü, yoğun çatışmalar nedeniyle viran hale gelmiş Suriye'ye temel inşaat malzemesi çimentonun satışında geçen yıl önemli bir artış olduğunu söyledi. Suriye'deki iç savaş öncesi bölgeye yapılan çimento ihracatının 2 milyon ton civarında olduğunu anımsatan Özinönü, "Suriye'ye çimento ihracatı geçen yıl 350-400 bin tondan 550 bin tonlara yükseldi" diye konuştu. 



Ticari...