20 / 05 / 2024

Ali Tanju Yılmaztürk

Ali Tanju Yılmaztürk

AFY Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Tanju Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 25 milyon TL sermaye ile 17 Haziran'da Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi' nde kuruldu.

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floryalı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ali Uncu, Caner Ulutürk, Mustafa Öztürk, Seyfettin Özcan ve Tevfik Bedir ortaklığında kuruldu.

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Alfi İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfi İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Salman Yücel ve Fikret Aydın ortaklığında kuruldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Ali Tanju Yılmaztürk Haberi

Ali Tanju Yılmaztürk

AFY Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Tanju Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 25 milyon TL sermaye ile 17 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.


AFY Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Türkiyede ve yurt dışında taşınmaz satın almak, satmak, kiralamak, işletmek, kiraya vermek, taşınmaz üzerinde sınırlı aynı haklar tesis etmek ve bu taşınmazlara ilişkin kira ve hizmet sözleşmelerini yapmak, gayrimenkul yatırım hizmetleri faaliyetlerinde bulunmak. B-Her türlü Resmi ve Özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal kültürel tesisler otel motel vb. hakkında fizibilite çalışmaları yapmak ve gayrimenkul projelerine ilişkin yatırım faaliyetlerinde bulunmak. C-Kendi veya başkasına ait gayrimenkuller üzerindeki iş merkezleri, iş yerleri, apartman, site...