28 / 04 / 2024

Ali Topuz ilave kat davası

Ali Topuz ilave kat davası

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Eski bakanlardan Ali Topuz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Eski İmar ve İskan Bakanlarından, eski CHP milletvekili ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz'u son yolculuğuna uğurlamak üzere tören düzenledi.

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Ali Topuz: Kent hep dönüşür!

İstanbul Unkapanı'ndan geçerken, silueti paramparça eden boynuzlar göreceksiniz, sakın şaşırmayın! Minareli kubbeli siluet, cam ve çeliğin göğü delen arzusuna yeniliyor. İstanbul değerlerini en çok dile getirenlerin eliyle yapılıyor hem de bu işler.

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut ihalelerine girmeyecek!

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut'a net bir mesaj göndererek, "Hasılat paylaşımı ihalelerine katılmıyorum" dedi

Ali Ağaoğlu: İstanbul'da yabancı alımlar artacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da yabancıların gayrimenkul alımını artıracaklarını söyledi

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e 461 milyon 500 bin lira önerdi

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinde, ikinci oturumda en yüksek teklifi 461 milyon 500 bin lirayla Aşçıoğlu İnşaat verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Topuz ilave kat davası Haberi

Ali Topuz ilave kat davası

CHP'de liste operasyonlarındaki başarısı ve politik manevraları nedeniyle kendisine, 'hokus pokus' lakabı verilen eski bakan, milletvekili ve CHP yöneticisi Ali Topuz (85),  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Tarihi eser binaya yapılan kaçak ilavelerin mimarının ise CHP'nin Adalar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uluç Yurtduru olduğu belirlendi. Yurtduru, iki kat ve bir yarım bodrum binayı, beş kata çıkardı.

Büyükada'da ikamet eden ve 2863 sayılı yasaya aykırı bir şekilde tadilat adı altında yapılan usülsüz inşaatla ilgili belediyeye 1.5 yıl önce dilekçe veren Nail Murat Pekin adlı vatandaş, dilekçesine cevap alamayınca Topuz'a ait tarihi eser binaya tadilat ruhsatıyla ilave kaçaklar yapılmasıyla ilgili Adalar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Pekin, Adalar'da...