06 / 05 / 2024

Aliağa imar durumu

Aliağa imar durumu

Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Başkanlıktan gelen önergelerin bazıları tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ise oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

Aliağa potansiyelini daha iyi değerlendirmek istiyor!

Adnan Saka, mevcut yolların Aliağa limanlarının ihtiyacını karşılamaktan uzak olduğunu ifade etti. Liman gerisindeki yaklaşık 150 dönümlük araziye herhangi bir inşaat yapılamamasının da bir başka sorun olduğuna değindi.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

Arsanın imar durumu nasıl öğrenilir?

Arsanın imar durumu birçok açıdan önemlidir. İmar izni olan arsa üzerinde inşa işlemleri yapılabilir. İmar durumu bilgileri ise belirli kaynaklarda bulunur. Bu durumda arsanın imar durumu nereden ve nasıl öğrenilir soruları önem kazanıyor. İşte arsanın imar durumunu öğrenmek için önemli kaynaklar...

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 18:30'da gerçekleştirilecek olan Aliağa Belediyesi’nin ocak ayı olağan meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

İzmir Aliağa Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmir Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere 32 madde karara bağlandı.

Aliağa Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İzmir Aliağa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclisi yarın saat 18:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, Aliağa İlçesi'nin imar planı karara bağlanacak.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

TOKİ Aliağa imar uygulaması yeniden askıda!

TOKİ'nin hazırladığı İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 6707, 6117 7746, 7747 ve 8182 nolu parsellerin imar uygulaması askıya çıkarıldı...

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Aliağa imar durumu Haberi

Aliağa imar durumu

Aliağa Belediyesi'nin 2015 yılı ilk olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu "nda gerçekleşen toplantıda Başkanlıktan gelen önergelerin bazıları tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ise oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Bu kapsamda 1,4 ve 34. maddeye kadar olan önergeler ile 43,44.45, ve 46. maddenin imar komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi. Öte yandan 2,3,35 - 49. maddeye kadar olan önergeler ile 51. madde oy birliği ile kabul edildi. 47. madde ise oy birliği ile Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 10 Aralık'ta göreve başlayan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt'un Aralık 2014 ve Ocak 2015 aylarını kapsayan aylık ücretinin belirlenmesi ve yıl içinde gelebilecek artışların aynen yansıtılması...