30 / 06 / 2024

Aliağa köylerinin yol yenileme çalışmaları

Aliağa köylerinin yol yenileme çalışmaları

Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, köylere de hizmeti unutmadı. İki belediyenin işbirliğinde içme suyu şebekesinden dere ıslahına, su depolarının yenilenmesinden gölet temizliğine kadar çok sayıda hizmet gerçekleştirildi...

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir Aliağa projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa projesinin ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Aliağa'da 29.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 29 milyon 762 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Satış Memurluğu, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 499 bin 292 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Aliağa köylerinin yol yenileme çalışmaları Haberi

Aliağa köylerinin yol yenileme çalışmaları

Son beş yılda Aliağa’nın tüm altyapısını yenileyerek kentte milyonlarca TL’lik yatırım gerçekleştiren Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, köylere de hizmeti unutmadı. İki belediyenin işbirliğinde içme suyu şebekesinden dere ıslahına, su depolarının yenilenmesinden gölet temizliğine kadar çok sayıda hizmet gerçekleştirildi. Son olarak Aliağa köylerinin yolları ve arazi yolları iyileştirildi. Kırsal alanlarda üretim yollarını açarak çiftçinin yaşamı kolaylaştırıldı.


ARAZİ YOLLARI AÇILDI, ÜRETİCİ RAHAT BİR NEFES ALDI

Kırsal kalkınma alanındaki projeleriyle Aliağalı çiftçinin yaşam kalitesini artıran Aliağa Belediyesi ve Büyükşehir, tarımda verim ve değer artışı sağlayacak desteklerine, köylerdeki arazi yollarını açarak altyapı hizmetleriyle devam ediyor. Ulaşımın zor olduğu köylerde yaşayan vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Aliağa Belediyesi ekipleri köylerdeki arazi yollarının açtı. 


ÜRETİM YOLLARI BELEDİYEYE AİT İŞ MAKİNELERİYLE TESVİYE EDİLİYOR

Çalışmalar kapsamında Hacı Ömerli Köyü mezarlık...