13 / 05 / 2024

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi son durum

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi son durum

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Aliağa projesinde hata ve denetimsizlik! İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı! 

TOKİ İzmir Aliağa projesinde şikayetler üzerine inceleme yapan İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, tehlikeli boyutta hatalar ve denetim eksikliği olduğunu belirledi. İşte İMO'nun konu ile ilgili açıklaması...

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Aliağa Kyme Müzesi çürümeye terk edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde 1999 yılında inşa edilen Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi 21 yıldır açılmayı bekliyor. Aliağa Belediyesi ve İtalya Catania Üniversitesi tarafından yaptırılan müze binası çürümeye terk edildi.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi son durum Haberi

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi son durum

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesinin akıbetine ilişkin soru önergesi verdi. Sındır, sorusunun Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sındır, ''Aşağıda yazılı olarak yer alan, Cumhurbaşkanlığı 2021 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nin proje sahibi olduğu “Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Projesi” ile ilgili sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK tarafından, Anayasa'nın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 99. maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygıyla dilerim'' diye konuştu. 

Sındır, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Meslek hastalıkları, işyeri ortamında bulunan faktörlerin etkisi ile meydana gelen hastalıkların ortak adıdır. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 14üncü maddesinde “Meslek hastalığı, sigortalının çalıştığı veya...