29 / 04 / 2024

aliağa yeni hastanei

aliağa yeni hastanei

SAĞLIK Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Aliağa Devlet Hastanesi binası yanındaki araziye 150 yatak kapasiteli yeni ve tam donanımlı hastane yapılması için çalışmalar hızlandı.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da 759 yeni konut ve 16 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Aliağa İlçesi Samurlu Mahallesi 759 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 22 Eylül'de gerçekleştirecek. 

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, İzmir Aliağa’daki yeni otelini hizmete açtı.

TOKİ'nin Aliağa'daki arsası 13.8 milyon TL'ye İdealist GYO'nun oldu!

İdealist GYO, TOKİ'nin İzmir Aliağa'daki 10 bin metrekarelik arsasını 13 milyon 800 bin TL'ye satın aldı. Şirketin portföyüne dahil edilecek arsa üzerinde yeni proje geliştirilmesi planlanıyor.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

aliağa yeni hastanei Haberi

aliağa yeni hastanei

Hastanenin sanayi bölgesinde olması, gün geçtikçe nüfusun artması sebebiyle Aliağa halkına ve hastane çalışanlarına yakışır daha büyük ve daha donanımlı yeni bir hastane yapılması planı devreye girdi. Yeni hastanenin hizmete başlamasıyla klinik ve yoğun bakım yatak sayıları artarken , doktor sayılarında da artış sağlanacak. Ayrıca meslek hastalıklarının tanı ve tedavisi bakımından , maruz kalınan iş kaynaklı hastalıklara da daha geniş kapsamlı müdahale edilebilinecek. İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu “Sağlık Bakanlığı'nın yapacağı yeni hastane için tüm imkânlar seferber edildi. Aliağa Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geçişi yapılacak arsanın bu amaçla kullanımı planlanıyor. Yeni hastane 150 yatak kapasiteli olacak. Arsada yapılacak olan imar plan değişikliği ile ilgili çalışmalar sürüyor. Yeni hastanenin inşaatı esnasında, eski...