14 / 05 / 2024

alibeyköy dere taşkın alanı

alibeyköy dere taşkın alanı

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de 3 bin 998 metrekarelik alanı kapsayan kısmen Akaryakıt ve Servis İstasyon Alanı, kısmen Yol ve Dere Taşkın Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın!

Migros'ta temel gıda ürünlerinde avantajlı indirim fırsatı başladı. Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın! İşte 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Kurbanlık fiyatlarına yüzde yüzü aşkın zam yapıldı! İşte güncel büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurban bayramının Temmuz ayında idrak edilmesine kısa bir süre kala pazarda satılacak kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Kurbanlık fiyatlarına üreticiler bu sene artan yem ve bakım maliyetlerini yüzde yüzden fazla yansıttı. İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları...

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

alibeyköy dere taşkın alanı Haberi

alibeyköy dere taşkın alanı


İstanbul Eyüp İlçesi, 26 ada 4 Parsele İlişkin hazırlanan -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -1- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bakanlık tarafından 8 Eylül 2015 tarihinde onaylandı.


3 bin 998 metrekarelik alan mevcut durumda meri nazım imar planı sınırları içerisinde Alibeyköy 26 ada 4 parsel kısmen konut alanı, kısmen dere taşkın alanı olarak görünüyordu. Yapılan nazım imar planı değişikliği ile kısmen Akaryakıt ve Servis İstasyon Alanı, kısmen Yol ve Dere Taşkın Alanı olarak planlandı.


Eyüp Alibeyköy 26 ada 4 parsel imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 27 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı ve açıklama raporu için tıklayınız



Gülcihan...