06 / 05 / 2024

Alina Gliavieva

Alina Gliavieva

Master Profy İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Ateş, Alina Gliavieva tarafından 50 bin liralık sermaye ile 4 Temmuz tarihinde Deluxia Dragos Residence'ta kuruldu.

Alina Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alina Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Serkan Kıras tarafından kuruldu.

Alina Boz, Bozcaada’dan arsa aldı!

Ekranlarda fırtınalar estiren genç oyuncu Alina Boz, Bozcaada’dan arsa satın aldı. Boz, arsası üzerine taş ev yaptırmayı ve organik tarımla ilgilenmeyi düşünüyor. 

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Master Profy İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Master Profy İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Ateş, Alina Gliavieva tarafından 50 bin liralık sermaye ile 4 Temmuz tarihinde Deluxia Dragos Residence'ta kuruldu.

Ali Dinçkök ile İç Mimar Barbara Pensoy'un kızı Alina, Akmerkez'de!

Etiler Akmerkez'in ortağı Ali Dinçkök ile İç Mimar Barbara Pensoy 2001-2005 yılları arasında büyük bir aşk yaşamıştı. Bu ilişkiden Alina dünyaya gelmişti

Ali Dinçkök'ün kızı Alina annesiyle alışveriş yaptı

Ali Dinçkök, oğlu Raif ve kızı Alize'nin annesi Sennur çiftçi'den boşandıktan sonra bir süre iç mimar Barbara Pensoy ile flört etmişti. çiftin bu nikahsız beraberliğinden de Alina adını verdikleri bir kızları olmuştu...

Alina Gliavieva Haberi

Alina Gliavieva

Master Profy İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Ateş, Alina Gliavieva tarafından 50 bin liralık sermaye ile 4 Temmuz tarihinde kuruldu. 


Master Profy İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...