30 / 07 / 2024

alişan ev mi aldı

alişan ev mi aldı

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülene Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, ev aldı haberlerine açıklık getirdi.

Ev ve araba alacaklara 'Almayın' uyarısı: Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, ev, araba alacaklara, yatırım yapacaklara bir son dakika uyarısında bulundu ve "Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor" dedi. İşte o paylaşım...

1941 yılında 'Beyaz Saray' olarak bilinen evin sırrı!

1941 yılında Anadolu Ajansı tarafından 'Beyaz saray' olarak ismi geçen evin gerçek adı aslında 'Beyaz ev'miş. Beyaz ev Amerika Cumhuriyeti'nin Vaşington'da resmi ikametgahı olarak biliniyormuş. Peki neden Beyaz ev? İşte sırrı...

Kiralara yüzde 25 zam sınırı bitince artış oranını ev sahipleri mi belirleyecek? 

İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan,'Kiralara yüzde 25 zam sınırı bitince artış oranını ev sahipleri mi belirleyecek?' sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar...

Altın mı, Chanel çanta mı, Zorlu Center’da ev mi, Bodrum’da yazlık mı? Hangisi çok kazandırıyor?

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, altındaki yükseliş yatırımcıyı cezp ediyor. Yatırım uzmanı ve ekonomist Tolga Aykut, altının sanıldığı kadar çok kazandırmadığını belirterek, kaybetmeyen yatırım araçlarını açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

Dolar mı, ev mi?

Son zamanlarda milyonlarca yatırımcı dolara yönelmeye başladı. Dolar yatırımcılarının sayısı her geçen gün artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından 'dolar mı ev mi?'' diye sordu. 

1935'te 'Eviniz bir hafta içinde yıkılacak' ilanı! Belediye tahta evler için sahaya çıktı!

1935 yılında Belediye, sağlam olmayan tahta evlerin yıkılmasına karar vermiş. Bu evlerde yaşan ev sahiplerine evlerin boşaltılması için bir haftalık süre verilmiş.

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

alişan ev mi aldı Haberi

alişan ev mi aldı

Şarkıcı Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, bir mobilya markasının reklam yüzü olmuştu. Geçtiğimiz gün çiftin reklamdan 2 yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lira kazandığı ve bu parayla İstanbul-Başakşehir'den 2 daire alarak yatırım yaptığı haberleri gündeme geldi.

HaberTürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen ikili, çıkan haberler karşısında sessizliğini bozarak “Çıkan haberler doğru değil. Reklamdan iyi para kazandık ama ev almadık”...